Team

Charlton

Ik ben Charlton Hermanus, een gepassioneerde barbier met meer dan 6 jaar ervaring als zelfstandige. Mijn droom om een eigen barbershop te openen is werkelijkheid geworden, en ik knip elke klant met toewijding en streef naar topkwaliteit. Klanttevredenheid staat bij mij voorop, en ik blijf mezelf voortdurend ontwikkelen om ervoor te zorgen dat mijn klanten met een glimlach de deur uitgaan

Mark

Al bijna 10 jaar volg ik mijn passie in het kappersvak, met een focus op herenkapsels. Ik geniet van de diversiteit en de interactie met klanten, die zorgen voor boeiende gesprekken. Het mooiste is wanneer mensen tevreden en met een glimlach terugkomen in de ontspannen, huiselijke sfeer van CCS Barberlounge.

Chiarra

Beter bekend als “the master braider,” geboren en getogen op Sint Maarten en Sint Eustatius, ben ik gepassioneerd en veelzijdig in mijn vak. Kwaliteit en service met een glimlach staan bij mij centraal. Sinds mijn elfde ben ik bezig met haarstyling, eerst als hobby en nu als mijn geliefde beroep. Mijn doel is om klanten zelfvertrouwen te geven en hun haar met liefde te behandelen.