Skip to content

Home/Team

Team

Charlton 

Mijn naam is Charlton Hermanus. Sinds jaren ben ik werkzaam als barbier.  Ooit, als hobby, thuis in de kelder begonnen en inmiddels meer als 6 jaar werkzaam als ZZP-er in deze branche. 

Het is altijd een grote droom van mij geweest om zelf een barbershop te openen, wat ik nu met heel veel plezier doe. 

Elke klant knip ik met passie en ik zorg ervoor dat de kwaliteit het hoogst haalbare is dat eruit kan worden gehaald. Ik blijf mijzelf ontwikkelen en zie graag dat klanten tevreden en met een grote glimlach op hun gezicht de deur uit lopen.

Mark

Mijn passie ligt al bijna 10 jaar in het kappersvak. Zelf ben ik begonnen vanuit de opleiding als haarstylist met een passie voor het herenvak. De diversiteit en veelzijdigheid aan het vak spreekt mij erg aan. Iedereen brengt zijn/haar eigen persoonlijkheid en karakter met zich mee. Dit zorgt voor leuke, boeiende en leerzame gesprekken. 

Ik word er blij van wanneer mensen met een glimlach en tevredenheid de zaak verlaten en in de toekomst blijven terugkomen. De sfeer bij CCS Barberlounge is ontspannen, huiselijk en gemoedelijk. Dit past heel goed bij mij als persoon. 

Joel

Mijn naam is Joel Groenbroek, een 21 jarige stadjer. Mijn hele leven woon ik al in een kleine wijk net buiten de binnenstad. Ik ben een grote sportliefhebber. Elke bal met een sport kijk ik wel naar maar voetbal blijft mijn favoriet. 

Om eerlijk te zijn had ik nooit verwacht om kapper te worden omdat ik een grote sportfreak ben. Voorheen heb ik de sportopleiding gedaan maar hier ben ik na twee jaar mee gestopt omdat het toch meer een hobby bleek te zijn. Toen moest ik goed na denken wat ik nou eigenlijk wou gaan doen.. Een kantoorbaan is niets want de hele dag stil zitten past niet bij mij. In mijn dagelijkse leven werk ik graag met mensen en wil ik ze een goed gevoel meegeven. Van jongs af aan was ik zelf al bezig met mijn eigen haar. Elke week ging ik weer naar de kapper voor een ander kapsel. Alle kapsels en kleuren zijn wel voorbij gekomen denk ik. 

Toen ik net begon aan de kappersopleiding kwam net het vak barbier om de hoek kijken. Hier was ik erg enthousiast over. Het vermaken van mensen en de men’s only sfeer vind ik te gek! Ik hoop je dan ook snel te mogen verwelkomen in mijn stoel. Tot snel!

Chiarra Tearr

Beter bekend als ”the master braider”

Ik ben in Sint Maarten geboren en opgegroeid in Sint Eustatius.

Creatief, veelzijdig en gepassioneerd over mijn werk. Bij mij gaat het altijd om kwaliteit en een goede service met een grote glimlach. Sinds mijn elfde ben ik al bezig met haren doen. Eerst was het een hobby maar uiteindelijk is het echt mijn werk geworden – waar ik ontzettend blij mee ben. Mijn doel is om klanten zelfvertrouwen te geven, hun haar met liefde en zorg te behandelen en blij te maken. Ik sta altijd open voor nieuwe stijlen en ik houd ervan om nieuwe dingen te experimenteren, dat houdt mij op de been. Sinds drie jaar ben ik gekwalificeerd allround hairstylist. Mijn specialisaties zijn kroes en Europees haar.

Wat doe ik/kan ik voor jou betekenen?

  • Silk press
  • Verzorging haarbehandelingen
  • Texturizen
  • Föhnen
  • Knippen van mannen en vrouwen
  • Vlechten van mannen en vrouwen
  • Weaves/extensions
  • Maken van een pruik
  • Kleuren van het haar

Noem het maar op, ik kan jou helpen met allerlei wensen!